Ο Σύλλογός Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων Ψαχνών, σας καλωσορίζει στην όμορφη πόλη μας!

Με έτος ίδρυσης το 2006, λειτουργεί σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, ασχολείται με την προστασία του περιβάλλοντος , υποστηρίζει την ανάπτυξη των σχεδίων της περιοχής και εκπροσωπείται σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Φιλοδοξία του Συλλόγου μας είναι να γίνουμε αρωγοί στην προσπάθειά σας για ανεύρεση στέγης, είτε είστε φοιτητές είτε εργαζόμενοι στην περιοχή, είτε απλά επισκέπτες, ώστε με την χρήση των δυνατοτήτων του διαδικτύου, αυτή να γίνει μια διαδικασία εύκολη και γρήγορη, εξασφαλίζοντάς σας ταυτόχρονα τις καλύτερες δυνατές παροχές, πάντα στο μέτρο των δυνατοτήτων σας.

Στην σελίδα μας θα βρείτε μεγάλο αριθμό διαμερισμάτων, τα περισσότερα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και λεπτομερείς περιγραφές που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια σαφή εικόνα για τα διαθέσιμα ακίνητα. Παρέχονται επίσης και τα στοιχεία επικοινωνίας των ιδιοκτητών για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Η ικανοποίηση των προσωπικών προτιμήσεων αλλά και των ιδιαίτερων αναγκών κάθε ενοικιαστή είναι για μας προτεραιότητα αλλά και στοίχημα, ώστε να έχει κάθε φοιτητής-επισκέπτης όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και άνετη διαμονή και να φύγει με τις καλύτερες αναμνήσεις από την πόλη μας.

ΕΚΠΑ Ψαχνών – Τμήμα ΕΚΠΑ Ψαχνά Ευβοίας

ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

Το Τμήμα Τεχνολογιών Ψηφιακής Βιομηχανίας ιδρύθηκε το 2019 στο Εθνικό και Καποδιστριακό Αθηνών και στοχεύει να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην εκπαίδευση, στην έρευνα και στην ανάπτυξη της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, όπως ορίζεται διεθνώς ως Industry 4.0 . Φιλοδοξία της προσπάθειας δημιουργίας του Τμήματος είναι, όχι μόνο η δημιουργία αποφοίτων με δυνατότητες απασχόλησης στη σύγχρονη ελληνική (και διεθνή) βιομηχανία, αλλά η εκπαίδευση επαγγελματιών του μέλλοντος που θα έχουν τη δυνατότητα να παρέμβουν ουσιαστικά στην ελληνική βιομηχανία

Το Τμήμα προσφέρει ένα στιβαρό υπόβαθρο σε τεχνολογίες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών εστιάζοντας στη σύγχρονη, ψηφιακή βιομηχανία και στη διοίκησή της.

Το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών δομείται σε δυο κύριες κατευθύνσεις:

Κατεύθυνση Συστημάτων Ψηφιακής Βιομηχανίας

Κατεύθυνση Διοίκησης Ψηφιακής Βιομηχανίας

Οι κατευθύνσεις του Προγράμματος αποτελούν ένα πλαίσιο εξειδίκευσης του προγράμματος σπουδών προκειμένου να εξασφαλίσει στους αποφοίτους επαγγελματικές δυνατότητες και περαιτέρω εξέλιξή τους.

Η εκπαίδευση δομείται σε μια αλληλουχία μαθημάτων κορμού, τα οποία στη συνέχεια ακολουθούνται από μαθήματα κατ’ επιλογή υποχρεωτικά και τέλος ένα σύνολο σύγχρονων μαθημάτων επιλογής, πριν την εκπόνηση της πτυχιακής εργασίας ή πρακτικής άσκησης

Σχολή Θετικών Επιστημών

Τμήμα Τεχνολογιών Ψηφιακής Βιομηχανίας

Εγκαταστάσεις ΕΚΠΑ Ψαχνά Ευβοίας, ΤΚ 34400

Τηλ: 222 80 -99673 και 99674

ΤΜΗΜΑ ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

To Τμήμα Αεροδιαστημικής Επιστήμης και Τεχνολογίας ανήκει στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στόχος του νέο-ιδρυθέντος Τμήματος είναι να υποστηρίξει την εκπαίδευση και την έρευνα στα σύγχρονα γνωστικά αντικείμενα της Αεροδιαστημικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.

Το πρόγραμμα προπτυχιακών σπουδών έχει ως κύριους άξονες τη διεπιστημονικότητα της Σχολής Θετικών Επιστημών (συνδυασμός γνώσεων στην αεροδιαστημική, στη φυσική, στα μαθηματικά, στην πληροφορική και στις επικοινωνίες), την καινοτομία και την εξωστρέφεια (συνεργασία με φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό). Παράλληλα στοχεύει στην ανάδειξη της δημιουργικότητας των φοιτητών μέσα από ερευνητικές εργασίες και καινοτομικές εφαρμογές σε αντικείμενα αιχμής της αεροδιαστημικής, σύμφωνα και με τα ενδιαφέροντα τους.

Σημειώνεται ότι ο τομέας της Αεροδιαστημικής Επιστήμης και Τεχνολογίας σημειώνει σημαντική δυναμική τόσο στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ειδικότερα στην Ευρώπη, τα προγράμματα Galileo (για την πλοήγηση) και Copernicus (για την παρατήρηση της γης) σε συνδυασμό με τη νέα γενιά δορυφόρων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος και τη μακροπρόθεσμη στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα της αεροδιαστημικής, έχουν διαμορφώσει ένα πλαίσιο αναφοράς που προσφέρει μείζονες ευκαιρίες για έρευνα και καινοτομία σε τομείς όπως διαστημική οργανολογία, τηλεπικοινωνίες, πλοήγηση, τηλεπισκόπηση και παρακολούθηση Γης, δορυφορικά συστήματα, κ.α. καθώς και σε εφαρμογές, όπως η ασφάλεια των μεταφορών, η παρακολούθηση του περιβάλλοντος και της κλιματικής αλλαγής, η γεωργία ακριβείας, η πρόληψη και αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης (π.χ. πλημμύρες, δασικές πυρκαγιές, καύσωνες), οι «έξυπνες» πόλεις, κ.α.

Τηλ: 222 809 9672 – Fax: 222 802 3766

ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Το Τμήμα Διαχείρισης Λιμένων και Ναυτιλίας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι ένα νεοσύστατο Τμήμα, του οποίου η λειτουργία  ξεκινά από το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Το νέο αυτό Τμήμα έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα Τμήματα του ΕΚΠΑ, προσφέροντας ένα σύγχρονο Πρόγραμμα Σπουδών που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εποχής μας, στο γνωστικό του αντικείμενο, και φιλοδοξεί :

  • να παρέχει στους φοιτητές την επιστημονική θεωρητική γνώση καθώς και την πρακτική κατάρτιση για να σταδιοδρομήσουν σαν διοικητικά και οικονομικά στελέχη στο χώρο της Ναυτιλίας και των Μεταφορών.
  • να εντοπίσει τα υφιστάμενα προβλήματα και να αναπτύξει την έρευνα στο χώρο των θαλάσσιων μεταφορών με εκτεταμένα, πολύμορφα και διεπιστημονικά ερευνητικά προγράμματα.
  • να αναπτύξει τη διεθνή συνεργασία με άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα αξιοποιώντας τη μοναδική διεθνή δικτύωση της ελληνικής ναυτιλίας που αποτελεί τον κατεξοχήν δυναμικό  κλάδο της ελληνικής οικονομίας με διεθνή προσανατολισμό.

Τμήμα Διαχείρισης και Λιμένων και Ναυτιλίας

Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών,

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΤΚ. 34400, Ψαχνά Ευβοίας.

Τηλέφωνο: 22280-99513

ΓΕΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Το Γενικό Τμήμα του Εθνικού και Καποδιαστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ιδρύθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 15 του Ν. 4589/2019, και βρίσκεται στο Συγκρότημα Ευρίπου στα Ψαχνά του Νομού Ευβοίας.

Γενικό Τμήμα

Εγκαταστάσεις ΕΚΠΑ Ψαχνά Ευβοίας

ΤΚ 34400

Θέση Σκληρό

Τηλ: 22280 99528

ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Το νέο Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου ανήκει στη Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών και εντάσσεται στη στρατηγική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών να επεκταθεί στη συνάντηση της Τέχνης με την Τεχνολογία και να αναπτύξει γενικότερα τους τομείς της Τέχνης και της Επικοινωνίας στο πλαίσιο της ψηφιακής εποχής. Σκοπός του Τμήματος είναι οι αποφοίτοί του να διαθέτουν ψηφιακές δεξιότητες αλλά και μία εις βάθος κατανόηση της πρακτικής και της θεωρητικής διάστασης της δημιουργικής διαδικασίας, μέσω ψηφιακών τεχνολογικών μέσων. Για το λόγο αυτό το πρόγραμμα σπουδών είναι πολυεπίπεδο, διεπιστημονικό, διαθεματικό και οι απόφοιτοι θα αποκτήσουν τη δυνατότητα και την αυτάρκεια να δημιουργούν, δηλαδή να σχεδιάζουν αλλά και να υλοποιούν και να παράγουν μόνοι/ες τους ψηφιακά και οπτικοακουστικά έργα, βασισμένα σε σωστή θεωρητική θεμελίωση και ενταγμένα σε ένα πολιτικό, κοινωνικό και πολιτισμικό πλαίσιο.

Γραμματεία Τμήματος Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου,
Ψαχνά Ευβοίας, ΤΚ 34400,
τηλ. 2228099523 και 2228099634
Fax: 2228023766

ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

Η αγροδιατροφική αλυσίδα αρχίζει “από το χωράφι”, με την κατάλληλη διαχείριση των φυσικών πόρων (έδαφος-νερό-ενέργεια), τη χρησιμοποίηση υγιούς και πιστοποιημένου πολλαπλασιαστικού υλικού, την ανάπτυξη και εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων ολοκληρωμένης διαχείρισης, και καταλήγει στην παραγωγή ποιοτικών, αυθεντικών, ασφαλών και μειωμένου περιβαλλοντικού αποτυπώματος γεωργικών προϊόντων “στο ράφι”.

Όραμα του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, Αγροδιατροφής και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων είναι να παρέχει στους φοιτητές του σύγχρονη και ανταγωνιστική γνώση για την ανάπτυξη του Αγροδιατροφικού Τομέα, με έμφαση στις νέες τεχνολογίες της Γεωργίας Ακριβείας, στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων αγροδιατροφής, βασισμένα στην αυθεντικότητα τους και την ανάδειξη του ευεργετικού τους πλούτου και με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα στα πλαίσια της Κυκλικής Οικονομίας. Αυτό σημαίνει ότι η Διαχείριση Φυσικών Πόρων έχει αναπτυξιακό πρόσημο και εστιάζεται στην αποτελεσματική και ορθολογική διαχείριση υδάτινων πόρων, εδάφους και ενέργειας και την Προστασία του Περιβάλλοντος, με ταυτόχρονη αξιοποίηση όλων των παραπροϊόντων της αγροδιατροφής για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων.

Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης, Αγροδιατροφής και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων

Σχολή Αγροτικής Ανάπτυξης, Διατροφής και Αειφορίας

Ψαχνά Ευβοίας, ΤΚ. 34400

Γραμματεία: ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΤΗΛ.ΓΡΑΦΕΙΟΥ     2228099525