Ο Σύλλογός Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων Ψαχνών, σας καλωσορίζει στην όμορφη πόλη μας!

Με έτος ίδρυσης το 2006, λειτουργεί σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, ασχολείται με την προστασία του περιβάλλοντος , υποστηρίζει την ανάπτυξη των σχεδίων της περιοχής και εκπροσωπείται σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Φιλοδοξία του Συλλόγου μας είναι να γίνουμε αρωγοί στην προσπάθειά σας για ανεύρεση στέγης, είτε είστε φοιτητές είτε εργαζόμενοι στην περιοχή, είτε απλά επισκέπτες, ώστε με την χρήση των δυνατοτήτων του διαδικτύου, αυτή να γίνει μια διαδικασία εύκολη και γρήγορη, εξασφαλίζοντάς σας ταυτόχρονα τις καλύτερες δυνατές παροχές, πάντα στο μέτρο των δυνατοτήτων σας.

Στην σελίδα μας θα βρείτε μεγάλο αριθμό διαμερισμάτων, τα περισσότερα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και λεπτομερείς περιγραφές που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια σαφή εικόνα για τα διαθέσιμα ακίνητα. Παρέχονται επίσης και τα στοιχεία επικοινωνίας των ιδιοκτητών για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Η ικανοποίηση των προσωπικών προτιμήσεων αλλά και των ιδιαίτερων αναγκών κάθε ενοικιαστή είναι για μας προτεραιότητα αλλά και στοίχημα, ώστε να έχει κάθε φοιτητής-επισκέπτης όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και άνετη διαμονή και να φύγει με τις καλύτερες αναμνήσεις από την πόλη μας.